VRAGEN OF HULP NODIG?

BEL ONS VRIJBLIJVEND OP TEL: 0514 60 4161

Grondbakken voor laadwerktuigen
Grondbakken voor laadwerktuigen

Hieronder vind u voorladerbakken welke uitermate geschikt zijn voor dagelijks gebruik aan de voorlader van uw trekker. De kleinere maten worden vaak gebruikt voor miniloaders, zoals kleinere shovels, schrankladers. De aansluiting is voor ons niet van belang. Grotere bakken zijn wel standaard uitgevoerd met een EURO aansluiting, maar in veel gevallen worden vele andere aansluitingen geleverd. Qmac levert maatwerk.

Naar producten
Grond Volume schepbakken
Grond Volume schepbakken

Volume opschepbakken, zijn grond / opschepbakken welke geschikt zijn voor voorlader en shovel om een grotere inhoud te transporteren dan de standaard grondschepbakken. Standaard worden de volumebakken vanaf 1.80 uitgeleverd met een Euro aansluiting, maar deze zijn optioneel uit te voeren met elke gewenste aanslutiing. Hiervoor berekenen wij een kleine meerprijs. Alleen bij de XL volume schepbakken is de aansluting bij de prijs inbegrepen.

Naar producten
Hoogkiepbakken
Hoogkiepbakken

Qmac hoogkiepbakken zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en met diverse aansluitingen leverbaar. Met een hoogkiepbak kunt extra loshoogte bereiken en verder van u afkippen doordat het scharnier meer naar voren zit en één doordacht kiepmechanisme. De hoogkiepbakken zijn voorzien van slijtvast voormes en de bak is verder van hoogwaardig materiaal. Ook zijn de hoogkiepbakken in afwijkende maten leverbaar. Qmac levert maatwerk.

Naar producten
Mestvorken
Mestvorken

Mestvorken voor het opscheppen van losse producten. De naam mestvork komt uit het feit dat deze veel worden gebruikt voor het uitmesten van stallen en potstallen. De mestvorken zijn verder ook ideaal op het erf voor het verplaatsen en opruimen van slotgoed, hekkelspecie, strobalen, losgestorte producten, snoeiafval en vele andere toepassingen. Standaard zit op deze vorken een Euro aansluiting, maar elke gewenste andere aankoppeling is mogelijk.

Naar producten
Krokodil Grijpers / Mestklem
Krokodil Grijpers / Mestklem

Qmac mestklemmen - krokodillengrijpers zijn met vorken onder en boven dmv een bovenklem. In diverse ametingen leverbaar en met elke gewenste aansluiting. De grotere modellen zijn standaard uitgevoerd met een Euro aankoppeling, maar een andere aansluiting is altijd mogelijk. Mestklemmen worden niet alleen gebruikt om bijvoorbeeld stallen uit te mesten maar ook om andere producten te vervoeren zoals takken, silage, stro, gras etc. De 90 en 120 met een soort krokodillenbak vorm bovenklem zijn geschikt voor miniloaders.

Naar producten
Krokodil Bakken
Krokodil Bakken

Krokodillenbakken, zijn voorladerbakken - shovelbakken met een dichte bak en bovenklem met kuiltanden. Standaard zijn deze bakken uitgerust met uitneembare zijkanten waardoor deze ook ideaal zijn om mee uit te mesten.

Naar producten
Pelikaanbakken
Pelikaanbakken

Qmac pelikaanbakken of ook wel bekend onder silagebakken / krokodillenbakken kunnen breed worden ingezet en kunnen met elke gewenste aansluiting worden geleverd. Door de grote open slag van de pelikaanklem is deze uitermate geschikt voor het opscheppen van kuil, mais en andere voerproducten. Door de uitneembare zijschotten is deze ook ideaal om te gebruiken om stallen mee uit te mesten. Door de dichte bak en een slijtvast mes kan snel en effectief schoon worden gewerkt.

Naar producten
Kuiluithaal - Doseer & Verwerkings machines
Kuiluithaal - Doseer & Verwerkings machines

Qmac heeft een veelzijdige keuze om o.a. kuil te happen, en te verwerken met o.a. Kuilhappers, balensplitters, kuilfrezen, en doseerbakken. Deze machines worden speciaal op aanvraag vervaardigd tegen de bekende Qmac kwaliteit, en zeer scherp geprijsd.

Naar producten
4 in 1 bakken
4 in 1 bakken

4 in 1 bakken voor het scheppen, egaliseren, happen en doseren van diverse materialen. Uitgevoerd met 3 slijtvaste messen, en tanden aan de binnenzijde. Geschikt voor vele toepassingen. Verkrijgbaar voor zowel minishovels, voorladers, shovels en verreikers met de juiste aankoppeling.

Naar producten
Voerbandvegers
Voerbandvegers

Voerbandvegers voor het aanvegen van het ruwvoer bij de koeien is een taak welke ideaal is om te doen met een voerbanveger. De band wordt door de gepatenteerde bouw automatisch aangerdeven door het voer en de grond, waardoor ook bij weinig voer de voerbanden blijven draaien. Qmac levert de voerbandaanschuivers in verschillende varianten, voor o.a. heftruck, euro voorlader, trekker cat 1 t/m 3, en alle andere aansluitingen. Ook de dubbele bandveger is standaard voor de voorladerbak maar kan ook met elke andere aansluiting worden geleverd.

Naar producten
Balentransport
Balentransport

Balenklem gezocht? Met een balenklem is het heel gemakkelijk om balen te vervoeren. Dit geldt voor zowel vierkante als ronde balen. Een balenklem is ideaal voor als u regelmatig balen opruimt, verzet of vervoerd. Tevens is de balenklem leverbaar met elke aankoppeling voor shovel en voorlader. Bij Qmac bent u aan het juiste adres voor een groot aanbod balenklemmen. U kunt ons aanbod balenklemmen direct hieronder bekijken!

Naar producten
Palletvorken
Palletvorken

Palletvorken en palletdragers, diverse uitvoeringen leverbaar.

Naar producten
QMAC MODULO RUBBERSCHUIVEN
QMAC MODULO RUBBERSCHUIVEN

Modulair gebouwde rubberschuiven, bestaande uit aankoppeling, balk en hydraulische of mechanische schuinstelling. Uit te breiden met hoekverstelling.

Naar producten
Rubbermatten en slijtdelen
Rubbermatten en slijtdelen

Slijtdelen, losse rubbermatten, framebalken en andere vervangende onderdelen om uw rubber, modder of sneeuwschuif in goede conditie te houden heeft Qmac een grote voorraad aan slijtdelen. Wij snijden onze rubbermatten zelf op maat, dus u kunt ook elke andere afmeting van ons ontvangen. We beschikken zelfs over een vulcaniseerpers waardoor wij rubbermatten oneindig lang kunnen maken, uit een stuk met de kwaliteit van nieuw.

Naar producten
Diverse special schuiven
Diverse special schuiven

Sinds een aantal jaren leveren we voor de markt de Qmac Modulo serie, waarmee snel 1000 verschillende soorten schuiven geleverd kunnen worden.

Naar producten
Blokbezems
Blokbezems

Qmac blokbezems zijn veegmachines zonder draaiende delen. Het voordeel hiervan is dat door zonder draaiende delen geen wikkelingen in de borstels kunnen optreden. Ook komt er minder stof vrij doordat de borstel het vuil voor en tussen de borstelharen in bewaart. Ook op klinkerstenen is deze borstel ideaal voor het verwijderen van onkruid. Deze borstel wordt ook wel de concurrent van de rubberschuif genoemd, zo is deze ook wel te gebruiken.

Naar producten
Sneeuwploegen sneeuwshuivers
Sneeuwploegen sneeuwshuivers

Qmac sneeuwploegen en sneeuwschuiven. Alle modellen voorzien van verstelling naar links en naar rechts en met een rond voorbord voor het opkrullen van de sneeuw, en het gemakkelijk afvoeren naar links of naar rechts. Diverse modellen 2 delig verstelbaar voor een extra dimensie schuiven.

Naar producten
Veegmachines / Rolbezems
Veegmachines / Rolbezems

Vegen van diverse terreinen. Degelijke aandrijving tegen een aantrekkelijke prijs!

Naar producten
Universeelstrooiers
Universeelstrooiers

Nieuw in het programma zijn de Qmac instrooimachines voor het in de boxen brengen van gehakseld stro, gescheiden mest, zaagsel en andere toepassingen. Ook is deze machine te gebruiken om voer te doseren in de stal, zoals mais en andere losgestorte producten.

Naar producten
Mestmixers
Mestmixers

Qmac mestmixers zijn niet de duurste mixers, maar zeker niet de slechtste. Door de in houten blokken gelagerde as is de levensduur lang gegarandeerd. Diverse lengten en schoep afmetingen. Hydraulisch inzwenkbaar of door middel van een spindel.

Naar producten
Klauwbehandelbox
Klauwbehandelbox

Met deze Qmac Klauwbekapbox heeft u altijd de juiste tool bij de hand om de klauwen van de koeien te bekappen. Het gehele frame is gegalvaniseerd en de bodem is van duurzaam kunstof. Door de lier kunt u zowel de buikriem als de achterpoten omhoog lieren zonder teveel kracht te gebruiken. Wij adviseren om de behandelbox zo dicht mogelijk bij het werk te laten staan, of zelfs op de roosters, zodat u snel de box kan gebruiken.

Naar producten
Zonnedrinkbakken
Zonnedrinkbakken

Een artikel dat niet meer weg is te denken bij Qmac zijn de zonnedrinkbakken. De accu van de waterbak wordt altijd vol gehouden door het zonnepaneel en regelt zichzelf. De zonne energie wordt opgewekt door zonnepanelen welke bij gering daglicht al energie opwekken. Nieuw in het programma is ook de XL zonnedrinkbak met aansluiting voor tractor, lepelinsteek en euro. Desgewenst maken we een waterbak op zonne energie op maat want Qmac levert maatwerk.

Naar producten
Stalroosters
Stalroosters

Qmac stalroosters zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ook maken we stalroosters op maat. De meest gangbare modellen stalroosters en gruproosters hebben we op vorraad.

Naar producten
Voederruiven
Voederruiven

Hooiruif - Voederruiven om in het land te plaatsen en voer in de bak te doen. Hierdoor blijft het voer mooi droog. De keuze uit ronde en vierkante hangt hoofdzakelijk af van het aantal dieren wat gevoerd moet worden.

Naar producten
Manegevlakkers
Manegevlakkers

Qmac manegevlakkers voor het vlakmaken en egaliseren van de rijbak. Door de stalen gebogen eggetanden trekken de manegevlakker makkelijk en direct in de grond. De vlakplaat is tevens de diepteregeling.

Naar producten
Voerbandvegers
Voerbandvegers

Qmac voerbandvegers voor het aanvegen van voer voor de koeien. Door de speciale constructie draait de band altijd bij aanraking van de grond. De dubbele voerbandvegers zijn uit te voeren met diverse aankoppelingen.

Naar producten
Landhekken
Landhekken

Qmac landhekken en poorten voor het afrasteren van land en erf. Deze gegalvaniseerde landhekken hebben een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Alle hekken zijn standaard gegalvaniseerd.

Naar producten
Weideslepen
Weideslepen

Weideslepen voor het egaliseren en onderhouden van de grasmat. Vooral in het voorjaar belangrijk.

Naar producten
Weidebloters
Weidebloters

Verhakselen van gras. Kleine modellen als gazonmaaier, de grotere voor het overmaaien te gebruiken.

Naar producten
Trommelmaaiers
Trommelmaaiers

Qmac trommelmaaiers in de afmetingen 135, 165 en 185 voor de CATII tractoren. Voor kleinere ondernemers, particulier of voor de hobby zijn deze maaiers perfect. De kwaliteit heeft het in de loop der jaren bewezen.

Naar producten
Landrollen
Landrollen

Qmac landrollen en walsen voor het aandrukken van wiedes.

Naar producten
Harken
Harken

Qmac acrobaten, sprintmasters en atleet harken zijn bij ons nog steeds nieuw te verkrijgen. Degelijke uitvoeringen, voor het harken en keren van gewassen. Hef gedragen en getrokken uitvoeringen direct leverbaar. Ook losse borden nieuw verkrijgbaar.

Naar producten
Greppelfrezen
Greppelfrezen

Deze frees is een onmisbaar werktuig voor het maken en onderhouden van greppels, waardoor een juiste ontwatering kan worden verkregen.

Naar producten
Cultivator
Cultivator

Grondbewerken en lostrekken met degelijke zware grond cultivator.

Naar producten
Grondboren en grondboormachine
Grondboren en grondboormachine

Qmac grondboormachine

Naar producten
Manegevlakkers
Manegevlakkers

Manege vlakkers voor het onderhoud van manege bakken, maar ook geschikt voor tuinen

Naar producten
Greppelfrezen
Greppelfrezen

Deze frees is een onmisbaar werktuig voor het maken en onderhouden van greppels, waardoor een juiste ontwatering kan worden verkregen.

Naar producten
Kantelcontainers
Kantelcontainers

Deze in Europa geproduceerde kiepbak is gegalvaniseerd en biedt de maximale veiligheid en levensduur. De kiepbak beschikt over een automatisch kiepsysteem en handmatige bediening en is verplaatsbaar d.m.v. heftruck.

Naar producten
Werkkooi
Werkkooi

Voor het veilig werken op hoogte. Model voor lepelinsteek voor montage op de palletlepels van heftruck, of andere machines met lepels.

Naar producten
Betonmixers - Betonmolen
Betonmixers - Betonmolen

Qmac betonmolens zijn de ideale oplossing om beton en cement te mengen op locatie. De robuuste constructie zorgt voor een jarenlang goed functionerende machine. De Betonmolens zijn verkrijgbaar in aftakas aangedreven uitvoeringen of hydraulisch aangedreven, of een combinatie hiervan. De machines zijn voorzien van een speciale verfcoating voor een goede bescherming van de betonmixer.

Naar producten
Stapelframes
Stapelframes

Met deze Qmac stapelframes of ook wel stapelrack genoemd heeft u de meest flexibele opslagmethode in uw magazijn of opslag. Bespaar oppervlakte ruimte door te stapelen, en hele stapels gemakkelijk te verplaatsen. Geschikt voor alles soorte opslag en materialen. Zelf gebruiken we honderden stapelframes in onze eigen opslag. De frames zijn degelijk en duurzaam dor de thermische verzinking. Verkrijgbaar in 2 afmetingen.

Naar producten
Opschepbakken
Opschepbakken

Heftruck opschepbakken en voorzetapperatuur voor vele losgestorte producten. Door de speciale kiepstand kantelen deze bakken geheel leeg.

Naar producten
Trekker transportbakken
Trekker transportbakken

Degelijke gegalvaniseerde trekker transportbakken voor het veelzijdige gebruik. Mechanisch kantelbaar en met een slijtvast voormes.

Naar producten
Weidebloters met 4 wielen
Weidebloters met 4 wielen

Compacte weidebloters voor met perfecte bodemaanpassing door 4 kunstof wielen.

Naar producten
Weideslepen t/m 2.5 meter
Weideslepen t/m 2.5 meter

Compacte weideslepen voor o.a. kleine tractoren. Ideaal voor hoveniers en manegebakken

Naar producten
Manegevlakkers
Manegevlakkers

In diverse afmetingen verkrijgbaar voor het onderhoud van manegebakken maar ook geschikt voor tuinen

Naar producten
Rubberschuiven compact
Rubberschuiven compact

Kleinere modellen rubberschuiven voor kleinere tractoren, tuintractors, zitmaaiers, quads en andere compacte machines.

Naar producten
Palletdragers
Palletdragers

Deze handige Qmac palletdragers zijn er in de 500 en 1000 kg variant met 3 punt aanspanning voor montage achter in hef. Makkelijk pallets of andere opneembare artikelen verplaatsen.

Naar producten
Verloopadapters & Koppeldelen
Verloopadapters & Koppeldelen

Qmac levert diverse verloopadapters en koppeldelen. Verloop adapters tussen verschillende type aansluitingen met elke aansluiting is mogelijk

Naar producten
Aanlas-snelwisselhaken
Aanlas-snelwisselhaken

Overzicht van losse aanlashaken van diverse merken.

Naar producten
Machine & aanhanger transport
Machine & aanhanger transport

Diverse koppeldelen om machines te transporteren en op te pakken dan de aanslutiing standaard heeft.

Naar producten
Spare parts
Spare parts

Mix van diverse onderdelen, reserve onderdelen, vervangende onderdelen.

Naar producten
Bereikbaar via:
Inloggen

Ik ben al klant bij QMAC

E-mailadres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant van QMAC

NIEUW BIJ QMAC.NL
Winkelwagen Bekijken
Geen artikelen in de winkelwagen
Welkom bij Q-Mac ! Quality Machines

Bij Qmac bent u op het juiste adres voor vele machines welke snel uit voorraad geleverd kunnen worden. Balenklemmen, pelikaanbakken, voorladerbakken, vorkenborden, zonnedrinkbakken, weideslepen en nog veel meer. Heeft u vragen, contact u of uw dealer.

Altijd een dealer bij u in de buurt

Qmac heeft inmiddels een landelijk dekkend netwerk van actieve Qmac dealers en verkooppunten. Via onze website kunt u bekijken waar uw dichtsbijzijnde dealer zit. Kunt u niet direct een verkooppunt vinden, neem gerust even contact met ons op en wij helpen u graag verder naar het vinden van een verkooppunt bij u in de buurt.

Breed assortiment

Machines toepasbaar in de Veehouderij, Tuin & Park, Akkerbouw, Tuinbouw, Transport, Gemeentwerken maar ook bedrijven als industrie, campings etc.

Snelle leveringen, goede service

Grote voorraad machines in erfonderhoud, voorlader toebehoren, grasland onderhoud, grondbewerking, industrie transport en opslag, tuin & park

Eigen constructie

Q-Mac heeft een professionele constructie afdeling met diverse CNC machines. Zo beschikken we over een waterjet, kantbanken, knipbanken, moderne lasapperatuur en goed opgeleide constructie medewerkers!

Grote voorraad machines

Qmac streeft ernaar om alle machines altijd op voorraad te hebben. Elke passende koppeling wordt direct na bestelling door ons vakkundig gemonteerd, zodat de levering snel kan plaatsvinden.

No Nonsense

Qmac is een no nonsense onderneming welke begrijpt wat u bedoelt. We zijn niet zomaar een webshop zoals velen, maar een echte leverancier met echte voorraad. Ook produceren we op maat voor de klant indien het niet voorraadig is. Qmac levert immers maatwerk ! Neem voor meer informatie contact op met uw dealer of Qmac Machines en helpen u verder.

Friesland

Qmac is gevestigd in het Friese Sondel, vlak onder de rook van Lemmer. Door de gunstige ligging nabij Lemmer zitten we zeer snel op de snelweg richting alle bestemmingen in Nederland. Het produceren, assembleren, en afleverklaar maken van Qmac Machines gebeurt op onze 2 vestigingen in Sondel. Met een team van zo'n 10 medewerkers wordt dagelijks gestreeft naar een zo hoog mogeljke kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Het bezorgen van de "Qmac Machines" gebeurt veelal door onze eigen transportmiddelen. Zo beschikt Qmac over een eigen kleine vrachtwagen waar we 2 a 3 x per week de machines bij onze dealers afleveren. Ook worden er diverse kleinere machiens verzonden met externe transport bedrijven, om zo snelle levering te kunnen waarborgen. Onderdelen worden meestal dezelfde dag nog verzonden door TNT Post, welke u de volgende dag in huis kunt verwachten. Mocht een bepaalde machine toch heel snel bij u moeten zijn, dan zijn hier uiteraard ook alle mogelijkheden toe. Tegen een geringe transport - meerprijs schakelen we externe partijen in, of stappen we zelf in de auto om u zo snel mogelijk van dienst te zijn! De handel moet door. Heeft u nog vragen, wensen of andere zaken die u met ons wilt bespreken ? Neem gerust contact met ons op, of een van onze 300 dealers verspreid over Nederland, Belgie en Duitsland.

Scherp geprijsd

Q-Mac is continu bezig om de best mogelijke kwaliteit te blijven leveren, tegen de scherpste prijzen. Door de platte, kleine structuur zijn wij in staat om snel zonder schakels direct in actie te komen. Ons product en onze service is onze marketing

Uitgelicht
SAMASZ SNEEUWPLOEG VARIO 3.00 ACTIE!
SAMASZ SNEEUWPLOEG VARIO 3.00 ACTIE! Art. QM103061 Meer info
€ 4.250,-
Uitgelicht
QMAC BLOKBEZEM VEGER 2.50-12
QMAC BLOKBEZEM VEGER 2.50-12 Art. QM502512 Meer info
€ 2.350,-
Uitgelicht
QMAC 4 BORDS GEDRAGEN ACROBAAT
QMAC 4 BORDS GEDRAGEN ACROBAAT Art. QM102304 Meer info
€ 1.275,-
Uitgelicht
QMAC VIERKANTE BALENKLEM 70-210 EURO
QMAC VIERKANTE BALENKLEM 70-210 EURO Art. QM471011 Meer info
€ 1.700,-
Uitgelicht
QMAC ZONNEDRINKBAK 900 L-Anti Diefstal
QMAC ZONNEDRINKBAK 900 L-Anti Diefstal Art. QM959012 Meer info
€ 2.795,-
Uitgelicht
QMAC ZONNEDRINKBAK 1500L XX-L HEF+EURO
QMAC ZONNEDRINKBAK 1500L XX-L HEF+EURO Art. QM951500 Meer info
€ 3.750,-
Uitgelicht
QMAC ZONNEDRINKBAK 900 L - GROOTVEE
QMAC ZONNEDRINKBAK 900 L - GROOTVEE Art. QM959002 Meer info
€ 2.550,-
Uitgelicht
QMAC BALENAFWIKKELAAR MET AUTOLOCK
QMAC BALENAFWIKKELAAR MET AUTOLOCK Art. QM830000 Meer info
€ 5.450,-
Uitgelicht
QMAC BS1900 BALEN SPLITTER
QMAC BS1900 BALEN SPLITTER Art. QM871900 Meer info
€ 3.250,-