Bestellen bij uw dichstbijzijnde Qmac dealer
Snel geleverd door grote voorraad
Breed assortiment

Qmac Partners - Dealers

Informatie voor eindgebruikers


Qmac dealers zijn verkooppunten welke goed bekend zijn met de producten van Qmac. Verkooppunten zijn verspreid over heel Nederland, België en Duitsland. Mocht u uw eigen mechanisatie of handelsbedrijf er niet tussen zien staan, dan kan het zijn dat deze de registratie nog niet heeft afgerond. Neem hiervoor contact met ons of uw eigen dealer op, en vraag deze naar de Qmac machines.

 

Waarom verkoop via verkooppunten? Wij willen service graag hoog in het vaandel houden, en dat kan alleen als je elkaar voldoende ondersteund, zowel in de verkoop als after sales. Onze Qmac dealers zorgen voor de professionele aflevering, en kunnen uw machine later onderhouden en indien nodig repareren. Zo bent u altijd verzekerd van uw eigen vertrouwde dealer met de ondersteuning van Qmac.

Informatie voor handelaren en mechanisatie/handelsbedrijven


Heeft u geregeld machines van Qmac ontvangen? Dan heeft u de mogelijkheid u aan te melden bij Qmac als dealer/verkooppartner. Bent u niet zichtbaar, neemt u dan even contact op met Marcel Sikkes van Qmac Machines BV. Hij kan u hiermee verder helpen.

Qmac
Quality machines

Bij Qmac bent u op het juiste adres voor vele machines
welke snel uit voorraad geleverd kunnen worden.
Balenklemmen, pelikaanbakken, voorladerbakken,
vorkenborden,zonnedrinkbakken, weideslepen en nog
veel meer. Heeft u vragen, contact ons of uw dealer.